Хумус класичний з овочами та грінками
Хумус – натуральний антидепресант. Ця середземноморська страва здатна підвищувати рівень серотоніну, тож дарує відчуття щастя та задоволення. Особливо хумус припаде до смаку атлетам, адже він є потужним джерелом енергії.
Хумус має високу харчову цінність, так як у його складі присутні такі компоненти:
- рибофлаїн, що зміцнює нервову систему та м’язи;
- ретинол, що забезпечує еластичність тканин та перешкоджає передчасному старінню;
- триптофан, необхідний для роботи мозку;
- кальцій, калій, залізо, комплекс вітамінів В та фолієва кислота, необхідні для нормального функціонування усього організму.
Селера, морква та болгарський перець чудово поєднуються з хумусом та наповнюють страву ще більшою кількістю вітамінів, а гречані грінки додають страві смаку та зручності у вживанні.
Склад:стебло селери, морква, перець болгарський, хумус класичний, нут, паста тахіні, часник, оливкова олія, сіль рожева Гімалайська, грінки з гречаного хліба
БЖВ:- Вуглеводи38 гр
- Білки13 гр
- Жири15 гр
- Калорії330 ккал