Салат з індичкою, м’якою Моцарелою та кабачками
Ми поєднали запечені кабачки з ніжним філе індички, приготованим у власному соку, та додали ваші улюблені спеції, насіння льону та соняшника. Пряного аромату страві додає морква, яку ми замаринували у прованських травах, а горіхового присмаку – кунжутний соус Тахіні.
Склад:філе індички Sous Vide, олія, часник, салат, запечений кабачок , Моцарела,насіння льону, насіння соняшника, мікрогрін, лимон, морква маринована у прованських травах, кукурудза, соус "Цезар|
БЖВ:- Вуглеводи11.40 гр
- Білки19.60 гр
- Жири9.20 гр
- Калорії224 ккал
- Соус "Хелсі Цезар":
- Вуглеводи1.60 гр
- Білки2.40 гр
- Жири10.80 гр
- Калорії112 ккал