Салат з індичкою, м’якою Моцарелою та кабачками
Ми поєднали запечені кабачки з ніжним філе індички, приготованим у власному соку, та додали ваші улюблені спеції, насіння льону та соняшника. Пряного аромату страві додає морква, яку ми замаринували у прованських травах, а горіхового присмаку – кунжутний соус Тахіні.
Склад:філе індички Sous Vide, олія, часник, салат, запечений кабачок , Моцарела,насіння льону, насіння соняшника, мікрогрін, лимон, морква маринована у прованських травах, кукурудза, соус "Тахіні"
БЖВ:- Вуглеводи11.10 гр
- Білки19.20 гр
- Жири8.50 гр
- Калорії208 ккал
- Соус Тахіні:
- Вуглеводи0.90 гр
- Білки1.80 гр
- Жири25.50 гр
- Калорії242 ккал
99₴ 210/30 г
Тимчасово відсутнє