Салат з індичкою, м’якою Моцарелою ,кабачком та соусом Айолі
Ми поєднали запечений кабачок з ніжним філе індички, приготованим у власному соку, та додали ваші улюблені спеції, насіння льону та соняшника. Пряного аромату страві додає морква, яку ми замаринували у прованських травах, та ніжний часниковий Айолі.
Склад:філе індички Sous Vide, олія, часник, мікс салатів, кабачок, Моцарела, насіння льону, насіння соняшника, мікрогрін, лимон, морква маринована у прованських травах, кукурудза, соус "Айолі"
БЖВ:- Вуглеводи11.60 гр
- Білки20.40 гр
- Жири9.80 гр
- Калорії224 ккал
- Соус Айолі часниковий:
- Вуглеводи0.40 гр
- Білки1.60 гр
- Жири29.20 гр
- Калорії270 ккал